Om mig

Jeg skriver rim, fordi jeg ikke kan lade være. Sådan har det været siden børne- og teenageårene i Kolding i 1990’erne, hvor mange tanker og følelser blev sat på vers og rim. Mit første børnerim skrev jeg dog først en del år senere, da jeg som uddannet psykolog var blevet mor. Dette rim om ”En lille Lus” skulle senere vise sig at blive en del af min første rimsamling. Siden er der både kommet flere bøger og børn til.

Det betyder meget for mig, at læsningen er underholdende for både barnet og den voksne. Rimene skal kalde smil og tanker frem og må gerne kunne forstås på flere niveauer. Jeg er optaget af sprogets finurligheder, pudsige udtryk og talemåder. Jeg elsker det humoristiske twist og de gakkede fortællinger, som sagtens kan gå i spænd med mere eftertænksomme spørgsmål om livet: Hvorfor er det vigtigt at begå fejl? Er det mon sundt at kede sig lidt? Hvad sker der, hvis ikke man følger sine drømme?

Det bedste er for mig at få at vide, at mine rim har vakt glæde, grin og gode
snakke hos børn og deres voksne. Så giver det mening at skrive børnebøger! Og under alle omstændigheder kan jeg ikke lade være.

Rigtig god læselyst!